Activiteit

Goed weiden: eenvoudig en onderbouwd

Op 18 december organiseert Amazing Grazing een afsluitende bijeenkomst, waarin we kort terugblikken op de afgelopen vier jaar. Daarnaast kijken we samen met Friedhelm Taube, buitengewoon hoogleraar Grass-based dairy farming vooruit naar de toekomst van gras en weidegang.

Organisator Amazing Grazing
Datum

wo 18 december 2019 10:00 tot 12:15

Locatie De Bronckhorst Hoeve, Bronkhorsterweg 1-3 | 6971 JA Brummen

In de bijeenkomst van 18 december kijken we kort terug op het project Amazing Grazing. We laten zien welke kennis en tools zijn ontwikkeld om eenvoudig en goed te kunnen weiden in verschillende situaties. Naast terugblik kijken we vooral vooruit. Wat worden de ontwikkelingen in gras en weidegang in de komende 10 jaar? Welke kennis op gebied van gras en weidegang hebben we en wat is er nog nodig? Wat zijn idee├źn en gedachten hierover?

Voor deze vooruitblik op ''Gras en Weidegang' hebben we een prominente spreker uitgenodigd. Professor Friedhelm Taube is afgelopen jaar aangetreden als buitengewoon hoogleraar Grass-based dairy farming aan Wageningen University. Hij kijkt samen met ons naar de toekomst. Dit deel van het programma zal in het Engels plaatsvinden.

In de middag vindt op dezelfde locatie de bijeenkomst 'Convenant Weidegang' plaats. Als u daarvoor bent uitgenodigd, kan het nuttig zijn deze twee bijeenkomsten te combineren.

Aanmelden 

Meld u aan door dit dit formulier in te vullen. Na afloop is het mogelijk om gezamenlijk de lunch te gebruiken. Aan deelname zijn geen kosten verbonden